Sigma BC 8.0 WL ATS - Fietscomputer
Sigma BC 8.0 WL ATS - Fietscomputer
Sigma BC 8.0 WL ATS - Fietscomputer
Sigma BC 8.0 WL ATS - Fietscomputer

Sigma BC 8.0 WL ATS - Fietscomputer

133629
Laatste items in voorraad
€ 44,95
Incl. BTW

De BC 8.0 WL ATS is de computer voor amateurwielrenners die de wereld van SIGMA ORIGINALS betreden. De compacte metgezel met een lange batterijduur voor je fietstochten heeft acht van de belangrijkste functies. U ziet altijd de actuele snelheid en de BC 8.0 WL informeert u draadloos ook over de gemiddelde snelheid en de totale rijtijd. Met de grote knop schakel je eenvoudig tussen tijd, rijtijd, totaal aantal kilometers en ritafstand. Of het nu gaat om trainen op de mountainbike, een leuke rit in het bos of op weg naar je werk: deze fietscomputer voldoet aan de hoge eisen!

Of het nu gaat om een ​​sportieve racefietstocht met vrienden, een gezellige mountainbiketocht in het bos of een fietstocht naar het werk: met de BC 8.0 WL heb je altijd je belangrijkste waarden in het oog.

  • Snelheid

  • Gemiddelde snelheid

  • Afstand

  • totale afstand

  • Reistijd

  • Totale rijtijd

  • 24-uurs klok

  • Gemiddelde snelheid

 

Fiets je langzamer dan gemiddeld en moet je wat verder? Een praktische functie van de BC 8.0 WL is een permanente vergelijking tussen uw huidige snelheid en uw gemiddelde snelheid. Dit wordt aangegeven door de pijlpunt: een pijl omhoog betekent dat je sneller fietst dan gemiddeld. De pijl naar beneden geeft aan dat u langzamer rijdt dan gemiddeld.

Wil je geen vervelende kabels aan je fiets? Dankzij de door SIGMA ontwikkelde draadloze ATS (WL) sensor vindt draadloze analoge gegevensoverdracht plaats en zijn er geen kabels meer nodig.

Met zijn strakke en slanke uiterlijk ziet de BC 8.0 WL ATS er geweldig uit op elke sportfiets. Bovendien is hij met zijn grote scherm van 31 x 39 mm zo groot dat hij u een perfect overzicht van uw gegevens geeft. Een fietscomputer is iets dat echt in het oog springt, of het nu op een racefiets, mountainbike, gravelbike of stadsfiets is.

Het configureren en gebruiken van BC 8.0 WL is heel eenvoudig, één knop is meer dan genoeg. Gemakkelijke navigatie door functies is ook tijdens de reis probleemloos mogelijk. Perfect horloge. Met de bijgeleverde kabels zijn de stuurhouder en sensoren snel op de fiets te bevestigen. De BC 8.0 WL kan snel worden verwijderd en in een tas worden opgeborgen wanneer u uw fiets tijdens pauzes of op het werk opbergt.

De draadloze BC 8.0 WL kan in 7 talen worden geconfigureerd: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands of Pools.

Een weekendje op pad met je fietsmaatjes? Of fiets je elke dag en wil je in een paar dagen de rijtijd en afgelegde kilometers weten? Dan geeft BC 8.0 WL u alle gegevens: totaal afgelegde afstand en rijtijd volledig geregistreerd.

Een fiets heeft regelmatig onderhoud nodig! Dankzij de Bicycle Service interval herinnert de BC 8.0 WL je eraan om je fiets na 750 km te controleren. Het onderhoudsinterval is daarom een ​​handige functie voor uw veiligheid en verschijnt in totaal vijf keer na het aanzetten van uw fietscomputer.

Over de batterij van de BC 8.0 WL hoef je je geen zorgen te maken. Een knoopcelbatterij (CR 2032) zou moeten volstaan ​​en je kilometerteller is een echte beschermer: de draadloze fietscomputer gaat dan zo'n twee jaar mee. Het maakt niet uit hoe lang uw reis duurt, SIGMA ORIGINAL gaat langer mee!

 

De BC 8.0 WL kan zelfs tegen een stortbui. De fietscomputer is waterdicht en weerbestendig.

 

Met vooraf ingestelde bandenmaten waaruit u eenvoudig kunt kiezen, is het installeren van de BC 8.0 WL een fluitje van een cent. Van kinderfietsen tot 29 inch mountainbikes. Het is echter ook mogelijk om de bandenmaat handmatig tot op de millimeter nauwkeurig in te voeren.

Maat
-
Kleur
Zwart
2 Items
4016224082117

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking