Verzenden en bezorgen

Kan ik zelf een afleveradres kiezen?
Natuurlijk kunt u zelf een afleveradres kiezen voor uw bestelling. Dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces. Wanneer u overdag niet thuis bent, kunt u er voor kiezen om uw bestelling op uw werk af te laten leveren of bijvoorbeeld bij een familielid dat overdag wel thuis is. Controleer altijd nauwkeurig of uw adres volledig is ingevuld. Dat voorkomt problemen bij het afleveren. Let op: wanneer u er voor kiest om een bestelling op uw werk af te laten leveren, vermeld dan ook de naam van het bedrijf of de organisatie waar u werkt. Heeft u een account bij Bike Totaal Smeeing in Soest, let er dan bij een volgende bestelling op dat het afleveradres ook dan juist is.

Leveren jullie ook in het buitenland?
In principe niet, bestellingen met een verzendadres in het buitenland kunnen door Bike Totaal Smeeing in Soest helaas niet in behandeling worden genomen. Voor adressen net over de grens in Duitsland en België maken wij een uitzondering, neem hiervoor contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten per bestelling van onderdelen of accessoires binnen Nederland zijn € 7,95 als u de bestelling thuis of op een ander adres laat bezorgen. Als u meerdere bestellingen na elkaar plaatst, is het helaas niet mogelijk om de verzendkosten van deze pakketten samen te voegen. Voorkom onnodige kosten: bestel zo veel mogelijk producten in een keer. Komt u uw bestelling ophalen in de winkel van Bike Totaal Smeeing in Soest, de fietsspecialist, (Koningsweg 16), dan rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.

Als ik meerdere bestellingen plaats op dezelfde dag, betaal ik dan meer verzendkosten?
Voor elke aparte bestelling via de webshop van Bike Totaal Smeeing in Soest betaalt u bezorgkosten. Zijn dit meerdere bestellingen per dag, dan betaalt u dus per bestelling de bezorgkosten.

Hoe lang duurt het voordat ik een bestelling in huis heb?
Wanneer u gekozen heeft voor thuisbezorgen, dan wordt uw bestelling door de eigen bezorgservice van Bike Totaal Smeeing in Soest geleverd. De bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.

Bike Totaal Smeeing neemt tevoren contact op om een dag en tijd voor de levering met u af te spreken. Als blijkt dat de bestelling niet kan worden afgeleverd op het afleveradres, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de naaste buren afgeleverd. Er wordt dan in de brievenbus van de geadresseerde een kaartje met een melding achtergelaten. Bij uitreiking aan buren vervalt de verantwoordelijkheid van Bike Totaal Smeeing in Soest wat betreft het vervoer van hetgeen besteld is. Als uitreiking aan één van de naaste buren evenmin mogelijk blijkt, dan wordt in de brievenbus van de geadresseerde een schriftelijke mededeling achtergelaten waarop is aangegeven op welke wijze en binnen welke termijn de geadresseerde zich in het bezit van de bestelling kan stellen. Bezorging vindt uitsluitend plaats in Nederland tijdens werkdagen en op zaterdag. Op feestdagen wordt er niet geleverd.

Kan ik het afleveradres na het bestellen nog wijzigen?
Nee, nadat uw bestelling is geplaatst kunt u het afleveradres niet meer veranderen. Zorg er dus altijd voor dat u een adres kiest waar de kans het grootst is dat de bezorgdienst het product daadwerkelijk kan afleveren.  Bike Totaal Smeeing in Soest biedt u de mogelijkheid om uw online bestelling af te laten leveren op uw werk of bij vrienden/familie in Nederland.
 

Ik heb gekozen voor zelf afhalen in de winkel. Wanneer is mijn bestelling in de winkel?
Uw bestelling is normaliter binnen 3 tot 7 werkdagen afgeleverd in onze winkel. Mocht dit onverhoopt langer duren, dan wordt u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht door een van de medewerkers van Bike Totaal Smeeing Soest.

Hoe houd ik de status van mijn bestelling in de gaten?
Heeft u een fiets besteld dan krijgt u tevoren per telefoon te horen wanneer de aflevering gepland staat.
Bij bestelling van accessoires ontvangt u, zodra onze bezorgdienst de aflevering heeft ingepland, een e-mail en/of telefoontje waarbij we een Track & Trace-code en een link vermelden naar de website van TNT zodat  u kunt zien waar uw pakket zich bevindt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking