Openingstijden Showroom en werkplaats

Vrijdag 19 april sluiten wij om 17.00 uur (i.p.v. 18.00 uur)

Koningsweg 16, 3762 EC Soest
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00- 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Contactgegevens

Telefoon: 035 603 99 90
E-mail: info@biketotaal-smeeing.nl


Kom werken bij Bike Totaal Smeeing!

Klik hier om onze vacatures te bekijken.


Bike Totaal Smeeing in Soest: dé (e-bike) fietsspecialist voor Midden-Nederland

Fietsspecialist Bike Totaal Smeeing in Soest is onderdeel van Bike Totaal, één van de grootste en meest bekende ketens van rijwielspeciaalzaken in Europa. In Nederland zijn meer dan 150 fietsspeciaalzaken’ aangesloten bij de succesvolle Bike Totaal-organisatie. Bike Totaal Smeeing in Soest is de (e-bike) fietsspecialist in Midden-Nederland. Vanuit onze fysieke winkel aan de Koningsweg 16 in Soest en onze webshop leveren wij zowel diverse A-merken als premiummerken.

Welkom in de (web)winkel van Bike Totaal Smeeing in Soest

Met Bike Totaal Smeeing in Soest bent u altijd verzekerd van de nieuwste collecties meteen uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vanzelfsprekend van een vakkundig advies door een fietsspecialist met jarenlange ervaring. We zijn onze klanten in Soest, Soesterberg, Amersfoort, Hilversum en omgeving ook van dienst met onderdelen en accessoires en een vakkundige onderhoud- en reparatieservice, ook aan huis.

Daarom kies je voor Bike Totaal Smeeing in Soest

Onderdeel van de landelijke Bike Totaal-keten (ca. 150 vestigingen/servicepunten in Nederland)

 • Dé (e-bike) fietsspecialist van Midden-Nederland.
 • Ruime keuzen in A-merken en premiummerken.
 • Moderne winkel/showroom: proefrit, persoonlijke meting en afstelling op maat.
 • Deskundig advies door enthousiaste specialisten met ruim 15 jaar ervaring.
 • Uitgebreide webshop.
 • Ook een outletwinkel en webshop (budgetcollectie/koopjeskelder) met de laagste prijzen van Nederland.
 • Keuze uit diverse scherp geprijsde servicepakketten.
 • Mobiliteitsgarantie.
 • Vakkundig onderhoud en reparatie (ook aan huis).
 • Spaarprogramma voor extra voordeel.
 • Bezorging door heel Nederland.
 • Gratis haal- en brengservice in de regio.

winkel-met-volop-keuze

Bij Bike Totaal Smeeing in Soest altijd de nieuwste fietscollecties

Wij van Bike Totaal Smeeing in Soest houden van ons vak en streven er met ons team als geen ander naar dat u lekker rijdt op de voor u ideale fiets. In onze webshop en winkel heeft u een ongekend ruime keuze. U vind bij ons niet alleen de nieuwste elektrische fietsen maar ook vele allround fietsen, stadsfietsen en sportieve hybride modellen. Vanzelfsprekend geven wij u in onze winkel graag uitgebreid advies om tot de beste keuze te komen: de (elektrische) fiets die perfect past bij uw persoonlijke wensen en eisen.

Speciale outletwinkel/webshop van Bike Totaal Smeeing in Soest

Ook in het budgetsegment heeft u bij ons bijzonder veel keuze. In onze speciale outletwinkel/webshop bieden we een kwalitatieve collectie uiterst scherp geprijsde (elektrische) damesfietsen, herenfietsen, jeugdfietsen en kinderfietsen van diverse A-merken en budgetmerken. Bij uw aankoop kunt u desgewenst direct een aantrekkelijk geprijsd servicepakket aanschaffen. De fietsen, kinderfietsen uitgezonderd, worden volledig afgemonteerd geleverd.

De zekerheid van Bike Totaal Smeeing in Soest, de fietsspecialist

Met Bike Totaal Smeeing in Soest, ‘de fietsspecialist’, bent u verzekerd van fietsplezier. U krijgt u gegarandeerd het beste advies en de beste service. Bovendien staan we, samen met onze circa 150 collega’s in Nederland, altijd voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop. U kunt een proefrit maken, krijgt standaard een uitstekende garantie en heeft keuze uit diverse scherp geprijsde servicepakket voor extra garantie en korting bij onderhoud en reparatie. Als onderdeel van Bike Totaal heeft Bike Totaal Smeeing in Soest een landelijk dekkend netwerk van reparatiepunten, krijgt u een leenfiets tijdens reparaties en bieden wij een unieke ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. Dankzij al deze zekerheden fietst extra lekker, zorgeloos en veilig.

Reparatie/onderhoud door Bike Totaal Smeeing in Soest, ook aan huis

Bike Totaal Smeeing in Soest beschikt over een nieuwe en bijzonder goed uitgeruste reparatieafdeling met enthousiaste vak monteurs die uw (elektrische) fiets in korte tijd weer in topconditie brengen. U kunt uw fiets zelf brengen en ophalen of door deze ons aan huis laten ophalen en bezorgen. Via ons geavanceerde computersysteem krijgt u direct nadat wij de reparatie voor u hebben uitgevoerd een berichtje per SMS toegestuurd met informatie over de kosten. Of wij geven dit telefonisch aan u door. Hierdoor weet u altijd exact waar u aan toe bent en kunt u snel weer onbezorgd genieten van veel fietsplezier.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking