Bezorgen & retourneren (herroepingsrecht)

Bike Totaal Smeeing Soest bezorgt fietsen in heel Nederland. Onze haal- en brengservice is gratis in Soest en Soesterberg en binnen een straal rondom de gemeente Soest. Daarbuiten kost halen en brengen slechts € 29,95.

Bij Bike Totaal Smeeing in Soest heeft u 14 werkdagen na ontvangst van het gekochte product de mogelijkheid om het product terug te sturen of af te komen geven in onze winkel aan de Koningsweg in Soest. Zorg er wel voor dat het product compleet is, geen beschadigingen heeft en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking zit. Beschadigde producten of producten met gebruikssporen komen niet voor ruil of restitutie in aanmerking. Na het melden van het beroep op het herroepingsrecht heeft u als consument nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. Daarna kunnen bestellingen niet meer geannuleerd worden.

> Retourformulier downloaden

Bike Totaal Smeeing Soest B.V. vergoedt alle betalingen van de consument inclusief eventuele leveringskosten door haar in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking