Sigma BC 8.0 WR - Fietscomputer
Sigma BC 8.0 WR - Fietscomputer
Sigma BC 8.0 WR - Fietscomputer
Sigma BC 8.0 WR - Fietscomputer

Sigma BC 8.0 WR - Fietscomputer

133624
Laatste items in voorraad
€ 24,95
Incl. BTW

BC 8.0 WR is de computer voor amateurwielrenners die de wereld van SIGMA ORIGINALS betreden. De compacte metgezel met een lange batterijduur voor je fietstochten heeft acht belangrijkste functies. Je ziet altijd de actuele snelheid en de BC 8.0 WR informeert je draadloos ook over de gemiddelde snelheid en de totale rijtijd. Met de grote knop schakel je eenvoudig tussen tijd, rijtijd, totaal aantal kilometers en ritafstand. Of het nu gaat om trainen op de racefiets, een leuke rit in het bos of op weg naar het werk: deze fietscomputer kan het allemaal!

Of het nu gaat om een ​​sportieve racefietstocht met vrienden, een gezellige mountainbiketocht in het bos of een fietstocht naar het werk: met de BC 8.0 WR heb je altijd je belangrijkste waarden in het oog.

 

  • Actuele snelheid

  • Gemiddelde snelheid

  • Afstand

  • totale afstand

  • Reistijd

  • Totale rijtijd

  • 24-uurs klok

  • Vergelijk nieuws. / gemiddelde snelheid

Fiets je langzamer dan gemiddeld en moet je wat verder? Een praktische functie van de BC 8.0 WR is een vergelijking tussen je huidige snelheid en je gemiddelde snelheid. Dit wordt aangegeven door de pijlpunt: een pijl omhoog betekent dat je sneller fietst dan gemiddeld. De pijl naar beneden geeft aan dat u langzamer rijdt dan gemiddeld. Dankzij de directe kabelverbinding van de kilometerteller met de sensor is snelheidsmeting geen probleem. Daarom zijn bij de BC 8.0 WR geen batterijen voor draadloze overdracht nodig en gaat uw fietscomputer jarenlang mee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van de batterij. Met zijn strakke en slanke uiterlijk ziet de BC 8.0 WR er geweldig uit op elke fiets. Bovendien is hij met zijn grote scherm van 31 x 39 mm zo groot dat hij u een perfect overzicht van uw gegevens geeft. Een fietscomputer is iets dat echt in het oog springt, of het nu op een racefiets, mountainbike, gravelbike of stadsfiets is. Het configureren en gebruiken van BC 8.0 WR is heel eenvoudig, één knop is meer dan genoeg. Gemakkelijke navigatie door functies is ook tijdens de reis probleemloos mogelijk. Perfect horloge. De stuurhouder en snelheidssensor worden met de meegeleverde kabels aan de fiets bevestigd. De fietscomputer ontvangt alle benodigde gegevens via de kabel. De BC 8.0 WR kan snel worden verwijderd en opgeborgen in een tas als je fiets het begeeft tijdens een pauze of op het werk. De draadloze BC 8.0 WR kan worden ingesteld op 7 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands of Pools. BC 8.0 WR geeft je een overzicht van je fietstocht: als je meerdere dagen onderweg bent, kun je automatisch je totale fietstijd en -afstand vastleggen op je bedrade computer. Een fiets heeft regelmatig onderhoud nodig! Dankzij de Bike Service interval herinnert de BC 8.0 WR je eraan om je fiets na 750 km te controleren. Het onderhoudsinterval is daarom een ​​handige functie voor uw veiligheid en verschijnt in totaal vijf keer na het aanzetten van uw computer. Over de batterij van de BC 8.0 WR hoef je je geen zorgen te maken. Een knoopcelbatterij (CR 2032) zou moeten volstaan ​​en je kilometerteller is een echte beschermer: de draadloze fietscomputer gaat dan zo'n twee jaar mee. Hoe lang je ook rijdt, SIGMA ORIGINAL gaat langer mee!

Zelfs een stortbui deert de BC 8.0 WR niet. De fietscomputer is waterdicht en weerbestendig.

Maat
-
Kleur
Zwart
2 Items
4016224082100

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking