Sigma BC 5.0 WR - Fietscomputer
Sigma BC 5.0 WR - Fietscomputer
Sigma BC 5.0 WR - Fietscomputer
Sigma BC 5.0 WR - Fietscomputer

Sigma BC 5.0 WR - Fietscomputer

133623
Op voorraad!
€ 19,95
Incl. BTW

De BC 5.0 WR is een betaalbaar instapmodel in de wereld van SIGMA Originals fietscomputers. Of het nu voor woon-werkverkeer, sport-, vrijetijdsfietser of op een kinderfiets is, hij voorziet fietsers van de belangrijkste gegevens zoals snelheid of afgelegde afstand. Eenvoudige bediening, overzichtelijk en compact, een fietscomputer voor iedere fietser!

De kleinste SIGMA fietscomputer is compact en toont de vijf belangrijkste basisfuncties die je tijdens het fietsen wilt volgen:

  • Snelheid

  • Afstand

  • totale afstand

  • Reistijd

  • 24-uurs klok

Dankzij de directe kabelverbinding van de kilometerteller met de sensor is snelheidsmeting geen probleem. Daarom zijn bij de BC 5.0 WR geen batterijen voor draadloze overdracht nodig en gaat uw fietscomputer jarenlang mee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van de batterij. Houd het simpel: het display van de BC 5.0 WR biedt met 27 x 35 mm voldoende ruimte om altijd uw huidige snelheid weer te geven en andere belangrijke functies duidelijk weer te geven. Het display blijft eenvoudig: met vier verschillende iconen is op de onderste regel altijd te zien welke functie is geselecteerd. De symbolen vergemakkelijken het aflezen van de fietscomputer. Niets is eenvoudiger: BC 5.0 WR kan dankzij de grote knoppen ook gemakkelijk tijdens het rijden worden bediend. Je kunt eenvoudig kiezen uit verschillende functies. In combinatie met het grote scherm wordt ergonomie naar een heel nieuw niveau getild. Met de bijgeleverde kabel bevestig je de stuurhouder en snelheidssensor aan je fiets. De snelheidsmeter ontvangt alle benodigde gegevens via de kabel. De BC 5.0 WR kan altijd eenvoudig van de fiets worden gehaald en opgeborgen. Over de batterijduur van je fietscomputer hoef je je geen zorgen te maken. Eén kleine knoopcelbatterij (CR 2032) is voldoende om uw BC 5.0 WR meer dan twee jaar van stroom te voorzien. Dit is slechts één voorbeeld van de betrouwbaarheid en kwaliteit van SIGMA ORIGINALS!

Hoeveel kilometer hebben we gereden? BC 5.0 WR meet nauwkeurig hoeveel tijd je op de fiets hebt doorgebracht tijdens het fietsen. Zo lees je gemakkelijk de rijtijd en afgelegde afstand af tijdens een complete fietsvakantie. Ongeacht de weersomstandigheden, de BC 5.0 WR houdt zich aan zijn belofte. Het is waterdicht en weerbestendig en kan betrouwbaar worden gebruikt in het dagelijks leven. Dankzij de vooraf ingestelde bandenmaten is het afstellen van de BC 5.0 WR eenvoudig van een kinderfiets tot een mountainbike met 29 inch wielen. Ook is het mogelijk om de bandenmaten tot op de millimeter nauwkeurig handmatig in te voeren.

Maat
-
Kleur
Zwart
4 Items
4016224052103

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking