Sigma BC 10.0 WR - Fietscomputer
Sigma BC 10.0 WR - Fietscomputer
Sigma BC 10.0 WR - Fietscomputer
Sigma BC 10.0 WR - Fietscomputer

Sigma BC 10.0 WR - Fietscomputer

133625
Laatste items in voorraad
€ 29,95
Incl. BTW

Hoe snel kun jij gaan? Daar kom je achter met de Sigma BC 10.0 WR. De compacte en toch overzichtelijke SIGMA ORIGINAL biedt de tien belangrijkste functies voor uw fietsrit. Naast waarden als gemiddelde snelheid en kilometerteller kun je tijdens het fietsen ook de buitentemperatuur en topsnelheid in de gaten houden! Dit maakt deze draadloze kilometerteller een veelzijdig talent met essentiële functies.

Doordeweeks op en neer voor je werk, in het weekend een mooi mountainbikepad door de bossen of lekker hard op de racefiets. Wat de gelegenheid ook is, deze allround fietscomputer heeft alle informatie die nodig is.

  • Snelheid

  • Gemiddelde snelheid

  • maximale snelheid

  • Afstand

  • totale afstand

  • Reistijd

  • Totale rijtijd

  • 24-uurs klok

  • Vergelijk nieuws. / gemiddelde snelheid

  • Huidige temperatuur

In welke omstandigheden train jij? Je slimme metgezel vertelt je altijd de exacte temperatuur dankzij de ingebouwde temperatuursensor. Hoe snel ben jij op de weg? Haal je nu sneller km/u als je je normale ronde rijdt? Naast de huidige en gemiddelde snelheid geeft de BC 10.0 WR ook de topsnelheid weer en motiveert zo fietsers om nog harder te trappen. Dankzij de directe kabelverbinding van de kilometerteller met de sensor is snelheidsmeting geen probleem. Daarom zijn bij de BC 10.0 WR geen batterijen voor draadloze overdracht nodig en gaat uw fietscomputer jarenlang mee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van de batterij. Compact en toch overzichtelijk: functies worden overzichtelijk weergegeven op het grote 31 x 39 mm beeldscherm. SIGMA ORIGINAL is slank en elegant, dus hij past ook op racefietsen, crossfietsen, gravelbikes of stadsfietsen. Met een knop aan de onderkant is de bedrade BC 10.0 WR eenvoudig en intuïtief te bedienen. Hierdoor is het mogelijk om tijdens de rit snel en ongehinderd tussen functies te wisselen. Praktisch: dankzij de ingebouwde start/stop-functie begint je ORIGINAL automatisch met meten zodra je begint te rijden en stopt hij wanneer je rust, stopt voor een rood licht of je rit beëindigt. De standaard van de BC 10.0 WR wordt met twee kabels vastgezet. Ook de snelheidssensor wordt op deze manier gemonteerd. De fietscomputer ontvangt alle benodigde gegevens via de kabel. De kilometerteller kan met slechts één handbeweging uit het voertuig worden verwijderd

Of het nu Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands of Pools is, je fietscomputer kan op zeven talen worden ingesteld. als je ergens heen gaat. Zo maken grijpgrage vingers geen kans!

BC 10.0 WR geeft je een overzicht van je fietstochten: als je meerdere dagen onderweg bent, kun je automatisch je totale fietstijd en -afstand vastleggen op je computer. Een fiets heeft regelmatig onderhoud nodig! Dankzij de Bicycle Service interval herinnert de BC 10.0 WR je eraan om je fiets na 750 km te controleren. Het onderhoudsinterval is daarom een ​​handige functie voor uw veiligheid en verschijnt in totaal vijf keer na het aanzetten van uw fietscomputer. De knoopcelbatterij (CR2032) voedt uw BC 10.0 WR gedurende meer dan twee jaar voor al uw trainingen zonder dat u deze hoeft op te laden. Zo registreert hij permanent en betrouwbaar de afgelegde afstand en weet je hoeveel kilometer je met je fiets hebt afgelegd. Bij het vervangen van de batterij blijven alle totalen en instellingen behouden.

Maat
-
Kleur
Zwart
3 Items
4016224102105

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking