Stuurtas Ultimate 6 Classic - Stuurtas - 5L - Zwart
Stuurtas Ultimate 6 Classic - Stuurtas - 5L - Zwart

Stuurtas Ultimate 6 Classic - Stuurtas - 5L - Zwart

OF3611
Laatste items in voorraad
€ 80,00
Incl. BTW

De compacte stuurtas Ultimate Six Classic van het Duitse kwaliteitsmerk Ortlieb is duurzaam, licht, waterdicht en heeft een inhoud van 5 liter. De zwarte stuurtas is gemaakt van duurzaam PVC gecoat polyester. De tas heeft een magneetsluiting, een transparant smartphonevak, een reflector en een afneembare schouderband. Een must-have tas voor alle toerfietsers.

Stuurtas met smartphone-opbergruimte

De klep van de tas (binnenmaat 22 x 10 cm) heeft een transparant opbergvak voor je smartphone, GPS, kaarten etc. Dit compartiment wordt afgesloten met klittenband en is voorzien van ventilatiegaten om te voorkomen dat je smartphone oververhit raakt. Het hoofdvak van de stuurtas beschikt over een opbergvak met ritssluiting en sleutelkarabijnhaak. De tas flap heeft een praktische magneetsluiting en kan met één hand worden geopend en gesloten. De tas is verstevigd zodat hij zijn vorm niet verliest.

Waterdicht en reflectie

Gaat u te voet verder? Dankzij de meegeleverde afneembare schouderband kun je de stuurtas als schoudertas dragen. Deze waterdichte stuurtas heeft een IP54-beschermingsgraad, waardoor hij bestand is tegen stof en waterspetters uit alle richtingen. De voorkant van de tas is voorzien van een sterke 3M reflector zodat je goed gezien wordt in het donker.

 

Bevestig aan het stuur

Bevestig de stuurtas aan de stuurhouder met behulp van de voor gemonteerde adapter. Let op: De montageset met stuurhouder voor deze stuurtas is niet bij de levering inbegrepen en moet apart worden besteld. Er zijn stuurhouders met en zonder slot en stuurhouders speciaal ontworpen voor elektrische fietsen. Compatibele producten vindt u onderaan deze pagina. Alle Ultimate Six-modellen passen ook op oudere Ortlieb-stuuradapters en Rixen & Kaul's Klickfix-houders.

Type
F3611
Maat
5 l
Kleur
BLACK
2 Items
4013051049375

6 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking