Ortlieb Ultimate Six Classic - Stuurtas - 6.5 L
Ortlieb Ultimate Six Classic - Stuurtas - 6.5 L

Ortlieb Ultimate Six Classic - Stuurtas - 6.5 L

OF3128
Laatste items in voorraad
€ 90,00
Incl. BTW

Een ruime Stuurtas, met een inhoud van 6,5 Liter kun je er een hoop spulletjes in kwijt. Eenvoudig aan het stuur te bevestigen en heel praktisch voor tijdens je trip. Ortlieb scoort bij ons veel punten met deze Ultimate Six Classic.

De Ortlieb Ulitmate Six Stuurtas Cassic 6.5L is een supersterke en waterdichte fietstas. Hierdoor is de tas perfect voor alle fietstochten. Aan de bovenzijde is de tas voorzien van een transparant vakje, die perfect is voor het bewaren van je telefoon terwijl je de navigatie hebt aanstaan. Daarnaast is het grote vak perfect voor het bewaren van andere belangrijke eigendommen. De tas kan worden bevestigd aan de stuuradapters van ORTLIEB of aan Klickfix-houders van Rixen&Kaul.

Kenmerken:

  • Sterk en waterdicht polyester

  • Transparant bovenvak

  • 6 liter inhoud

  • Hoofdvak met binnenvakje

  • Reflector op de voorzijde

  • Verstelbare schouderriem

Let op: De Mounting Set is niet inbegrepen! In het verleden werden alle ORTLIEB stuurtassen geleverd met een standaard adapter, maar door verschillende fietsmodellen past deze niet meer altijd. Daarom wordt de standaard adapter niet meer meegeleverd, deze zijn apart te bestellen en zo kun je degene kiezen die het beste bij jouw fiets past.

Type
F3128
Maat
6.5 l
Kleur
BLACK
2 Items
4013051055321

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking