Sparta D-Rule Energy - Elektrische fiets - Heren - BES3 middenmotor
Sparta D-Rule Energy - Elektrische fiets - Heren - BES3 middenmotor

Sparta D-Rule Energy - Elektrische fiets - Heren - BES3 middenmotor

03507431
Laatste items in voorraad
€ 3.999,00
Incl. BTW

5 naafversnelling | Riemaandrijving | Hydraulische Schijfremmen (DB) | Bosch Performance Line Smart middenmotor, 75 Nm | Keuze uit 500, 625 Wh accu | Informeer naar de service voorwaarden*

Kleur
Maat

In 2023 gaat d-RULE ENERGY nog een stapje verder en voegt slimme features toe aan deze elektrische fiets. De D-RULE ENERGY is voorzien van het Bosch Smart System, waardoor hij altijd verbonden is met jouw e-bike. Bevestig de smartphonegreep aan je stuur en verander je smartphone in een handomdraai in een display van je elektrische fiets! Snel op uw bestemming met de krachtige middenmotor uit de Bosch Performance-lijn. Benieuwd naar wat deze elektrische fiets nog meer te bieden heeft? Kom bij ons langs voor een gratis proefrit!

In deze krachtige elektrische fiets met slimme features en innovatieve verlichting zie je dat zowel de kabel als de accu netjes weggewerkt zijn in het frame, waardoor deze elektrische fiets een bijzonder moderne en elegante uitstraling krijgt. Ga de stad in met veiligheid als topprioriteit. Val op in het donker en word een trendsetter onder de fietsers met de nieuwe Sparta n:LIGHT-verlichting. Met het Bosch Smart System is uw e-bike meer dan alleen een e-bike: hij is altijd verbonden. De smartphonegrip maakt van uw smartphone een display voor uw Bosch Smart System. Plaats uw smartphone op het stuur en open de E-Bike Flow app. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw rijgegevens.

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel

Type
D-RULE ENERGY M5TB BES3
Maat
H57,H61
Kleur
Jaspis red matte
- Motorpositie :
Midden
- Motortechniek :
Bosch Performance Line, Smart, middenmotor, 75 Nm
- Vermogen (Nm) :
75 Nm
- Type sensor(en) :
Trapkracht,rotatie,snelheid
- Display type:
Bosch LED Remote (Smart Systeem)
- Walk assist :
Ja
- Accupositie :
In frame
- Standaard Accucapaciteit (Wh) :
500 Wh
- * Optioneel:
Batterij upgrade: 625 Wh (meerprijs € 200,- )
. Aantal versnellingen :
5
. Aandrijving
Belt (getande riem) GATES
. Type versnellingen :
Shimano Nexus 5
- Type slot :
Art goedgekeurd Ringslot geschikt voor insteekkabel of ketting
- Verlichting voor :
LED aan/uit via systeem
- Verlichting achter :
LED aan/uit via systeem
- Gesloten Kettingkast :
Nee, Riemscherm
- Verende voorvork :
Ja
- Banden :
Schwalbe Energizer Plus Tour, 50-622
- Type stuurpen :
Verstelbaar
- Wielmaat :
28 inch
. Type remmen :
Hydraulische Schijfremmen (DB)
. Schakelsysteem :
Naaf
- Bagagedrager :
Aluminium achterdrager, MIK compatible
- Type frame :
Aluminium
1 Items
8713568530811

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking