Urban Arrow Family Cargo Line - Elektrische bakfiets - BES2 - Wit
Urban Arrow Family Cargo Line - Elektrische bakfiets - BES2 - Wit

Urban Arrow Family Cargo Line - Elektrische bakfiets - BES2 - Wit

BUA0205
Binnenkort weer beschikbaar!
€ 6.690,00
Incl. BTW

Bosch Cargo Line, middenmotor, 85 Nm, middenmotor | Accu Bosch 500Wh |

Traploze Enviolo Heavy Duty versnelling | Hydraulische Schijfremmen | Bosch led remote

De Urban Arrow Family is een elektrische bakfiets met trapondersteuning waarmee u uw kinderen, huisdieren en vracht snel en veilig kunt vervoeren. De Urban Arrow bakfiets heeft een stevig aluminium frame met een laadbak van industriële kwaliteit, waardoor het een zeer stevige bakfiets is die ook nog eens heel licht en wendbaar is. Deze in Nederland populaire tweewielige e-bikes zijn aan te vullen met handige accessoires zoals hoezen, regenhoezen, extra zitbanken of Maxi Cosi ombouwsets. Het bereik bedraagt ongeveer ​​50 tot 70 km, afhankelijk van de vervoerde lading.

Bij de Urban Arrow Familly Cargo Line staat de veiligheid van uw kind centraal. Doordat kinderen lager zitten dan op andere bakfietsen ligt het zwaartepunt lager en biedt de Urban Arrow Family de best mogelijke tractie. De bak zelf is gemaakt van EPP, een ultralichtgewicht industrieel polystyreenschuim. Kinderen zijn bijzonder goed beschermd dankzij de stevige en slagvaste EPP-bak. Bij het ontwerpen van deze fiets is ook rekening gehouden met de berijder. Hij kan nog steeds met beide benen op de grond blijven, maar hij staat wel op zijn benen. Hierdoor biedt de Family optimaal comfort en toch goed zicht op de weg. Deze fiets wordt standaard geleverd met een zitbank voor twee kinderen en een bijrijdersstoel met ruimte voor een derde kind. Elektrische trapondersteuning is handig als je iemand mee wilt nemen op de bagagedrager. Deze familieversie is voorzien van een 500W Lithium-Ion fietsaccu en een Bosch Intuvia Performance CX Disc motor. Deze versie heeft meer koppel en meer accucapaciteit. De bakfiets is, anders dan andere merken, voorzien van een NuVinci continu variabele transmissie. Je hoeft de snelheid niet meer in te drukken, je bepaalt zelf precies wat je lekker vindt. De Urban Arrow beschikt standaard over 2 hydraulische schijfremmen. Dit type remmen wordt aanbevolen voor gebruik in heuvelachtig gebied.

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel

Type
FAMILY CARGO LINE / BES2
Kleur
Wit
Inhoud / Maat :
L 260/B70/H 110 cm
- Banden :
Schwalbe Super Moto X, 62-559 (A) / 62-406 (V)
- Bagagedrager :
Optioneel € 119,00
Vermogen (Nm).
85 Nm
Type sensor(en).
Trapkracht,rotatie,snelheid
Walk assist.
Ja
Wielmaat.
20" voor 26" achter
Aandrijving.
Belt (getande riem) GATES CDX
Motortechniek:
Bosch Cargo Line, middenmotor, 85 Nm
Motorpositie:
Midden
Verende voorvork:
UA Vast, Aluminium, 110X15 Steekas
Accupositie:
Op frame
Verende zadelpen:
Optioneel v.a. € 89,50
Standaard Accucapaciteit (Wh):
500 Wh
Type slot:
Art goedgekeurd Ringslot met insteek optie voor kabel of ketting
Display type:
Bosch Kiox
Verlichting voor:
Lezyne Power E115
Verlichting achter:
Spanninga Plateo XE
Netto gewicht (kg):
48.0
Type stuurpen:
Verstelbaar
Aantal versnellingen:
Traploos
Schakelsysteem:
Naaf
Type versnellingen:
Enviolo Heavy Duty
Type remmen:
Hydraulische Schijfremmen (DB)
Stuur:
Ergotec Moon cruiser
Type frame:
UA4,3 alumnium
Handvatten:
Ergon GC10
Gesloten Kettingkast:
Nee, kettingscherm

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking