Kalkhoff Image 5.B Move+ - Elektrische fiets - Dames - BES3 - Bosch middenmotor
Kalkhoff Image 5.B Move+ - Elektrische fiets - Dames - BES3 - Bosch middenmotor
Kalkhoff Image 5.B Move+ - Elektrische fiets - Dames - BES3 - Bosch middenmotor
Kalkhoff Image 5.B Move+ - Elektrische fiets - Dames - BES3 - Bosch middenmotor

Kalkhoff Image 5.B Move+ - Elektrische fiets - Dames - BES3 - Bosch middenmotor

D663522055
Beschikbaar in een andere variatie
€ 4.199,00
Incl. BTW

Bosch Performance Line, Smart Systeem, 75 Nm, middenmotor | Accu: Bosch 625 Wh | Bosch Kiox 300 display | 5 versnellingen Shimano Nexus | Hydraulische Schijfremmen | Comfortabele voorvork met luchtvering

Kleur
Maat


Deze uiterst comfortabele en mooi geïntegreerde elektrische fiets, de Kalkhoff Image 5 Move+, is een echte alleskunner. Fietsen langs mooie routes of iedere dag fietsen door het verkeer is mogelijk. De specificaties van de Image 5 Move+ zorgen ervoor dat je uiterst comfortabel en stabiel kunt fietsen, waardoor je even kunt ontsnappen aan al het moois dat je onderweg tegenkomt. Deze fiets is verkrijgbaar in twee prachtige kleuren en hoge en lage instapmogelijkheden.

Wat is er uniek aan deze elektrische fiets?
De elektrische fiets met ketting van Kalkhoff is voorzien van een Bosch Performance Line Smart System middenmotor met 75Nm koppel en een vermogen van 250W en 36 volt. Deze middenmoter van Bosch is een stille motor en heeft vier ondersteuningsmodi: Eco, Tour, Sport en Turbo. Bovendien is Image 5 Move+ uitgerust met een batterij van 625 Wh, die goed verborgen is in het frame. Zogenaamde in-tube accu's zijn stijlvol en bewegen soepel langs de lijnen van het frame. Deze grote accu heeft een bereik van maximaal 115 kilometer. Het bereik is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Het Kiox-display is onder alle lichtomstandigheden volledig afleesbaar, waardoor u in één oogopslag uw belangrijkste gegevens kunt zien. Dankzij de eenvoudige shifter aan de linkerkant van het stuur kunt u het display bedienen zonder uw handen van het stuur af te halen. Via de boordcomputer of de informatieknop toont het Kiox-display veel extra fietsgegevens. Bijvoorbeeld bereik, kilometerstand, rijmodus, totale afstand, laadstatus, etc. Bovendien beschikken de Kiox-displays over een meeloopfunctie en kunt u de verlichting eenvoudig aan en uit zetten.

Het pluspunt (+) van de Kalkhoff Image 5 Move+ betekent dat deze fiets niet alleen een draagvermogen heeft tot 170 kg, maar ook de hoogste stabiliteit, flexibiliteit en comfort biedt. Als je bijvoorbeeld naar de brede banden, dikke spaken, het remsysteem met 4 zuigers en de luchtgeveerde voorvork kijkt, weet je dat deze kenmerken ook daadwerkelijk op de fiets zitten. Deze elektrische fiets is niet alleen ontwikkeld voor zware en krachtige fietsers, maar bijvoorbeeld ook voor wie veel bagage meesleept en uiteraard wie kiest voor een kwaliteitsfiets.

De Image 5-serie omvat verschillende modellen, waaronder deze en de Image 5 Move+ met ketting en 5-versnellingsnaafversnelling. De Image 5 Advance+ is voorzien van een riem in plaats van een ketting. Ook verkrijgbaar is de Image 5 Excite+, die is voorzien van een krachtige Bosch Performance Line CX-motor en een continu variabele Enviolo-naafversnelling.

 

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel

Type
Image 5.B Move+ BES3 Dames 2024
Maat
D43,D48,D53,D58
Kleur
Diamondblack Matt
- Motorpositie :
Midden
- Motortechniek :
Bosch Performance Line, Smart, middenmotor, 75 Nm
- Vermogen (Nm) :
75 Nm
- Type sensor(en) :
Trapkracht,rotatie,snelheid
- Display type:
Bosch Kiox 300 / LED Remote met 5-Buttom Concept / Smart System Controller / Connecivity hup / Instelbaar via de smartphone-app / communicatie via Bluetooth / afneembaar
- Walk assist :
Ja
- Accupositie :
In frame
- Standaard Accucapaciteit (Wh) :
625 Wh
. Aantal versnellingen :
5
. Aandrijving
Ketting
. Type versnellingen :
Shimano Nexus 5
- Type slot :
Optioneel ART goedgekeurd Ringslot € 40,00
Draagvermogen :
Maximaal Toelaatbaar Gewicht: 170 kg
- Verlichting voor :
Herrmans MR9
- Verlichting achter :
Trelock COB Line, LED
- Verende voorvork :
Ja, Suntour Mobie34 Air, blokkerbaar, 15 mm doorgaande as. Veerweg 100 mm.
- Zadel :
Sella Royal Essenza Plus
- Banden :
Schwalbe Big Ben Plus, 55-622
- Type stuurpen :
Aluminium, Verstelbaar
- Handvatten :
Ergon GC10
- Verende zadelpen :
Patent XXL geveerd
- Wielmaat :
28 inch
- Stuur :
Concept EX City Riser, Concept EX Ergo Riser
. Type remmen :
Hydraulische Schijfremmen (DB)
. Schakelsysteem :
Naaf
- Bagagedrager :
MIK HD Rear Carrier
- Type frame :
Integrale 0.6 , aluminium
0 Items
4000990429702

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking