• Aanbieding!
  • -€ 300,00
Urban Arrow Family Performance Plus - Elektrische bakfiets - BES3 - Zwart
Urban Arrow Family Performance Plus - Elektrische bakfiets - BES3 - Zwart

Urban Arrow Family Performance Plus - Elektrische bakfiets - BES3 - Zwart

2322013
Laatste items in voorraad
€ 6.099,00 € 6.399,00 -€ 300,00
Incl. BTW

Bosch Performance Line Smart 75 Nm, middenmotor | Accu: Bosch 545 Wh, optioneel 725 Wh | Traploze Enviolo Heavy Duty versnelling | Hydraulische Schijfremmen | Onderhoudsarme Belt aandrijving | incl servicepakket ✓

Family Performance Plus Smart Black
Bakfietsen bestaan al bijna net zo lang als gewone fietsen. In de eerste helft van de 20e eeuw werd de bakfiets vooral gebruikt door kleine ondernemingen, waaronder bakkers en kruideniers, om hun producten mee te transporteren. Vandaag de dag wordt de bakfiets vooral gebruikt om kinderen te vervoeren, met name binnen de grote steden.

Urban Arrow elektrische bakfietsen: wereldwijd succesvol
De Urban Arrow Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt.

Urban Arrow: Nederlands topmerk in elektrische bakfietsen
Het Nederlands topmerk Urban Arrow, gestart in 2009 en inmiddels actief in 11 landen, is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van aantrekkelijke en hoogwaardige transportfietsen waarmee je je razendsnel door de stad kunt bewegen. Het is hun ambitie om de beste elektrische transportfietsen ter wereld te (blijven) maken.

Internationale prijzen voor Urban Arrow
Urban Arrow is continu bezig met het ontwikkelen, testen en verbeteren van haar elektrische bakfietsen en accessoires. In 2010 en 2013 resulteerde dit in internationale prijzen. Als een van de weinige bedrijven werkt Urban Arrow volgens een innovatief ‘open source’ principe. Hierbij denken studenten, fietsliefhebbers en dealers mee over hun producten.

Varianten Urban Arrow
De Urban Arrow Family bestaat uit verschillende varianten. De belangrijkste verschillen zijn de betrouwbare krachtige Bosch midden-motoren met resp. 50 / 65 en 85 Nm. De elektrische bakfietsen van Urban Arrow zijn vanaf 2022 voorzien van veilige en onderhoudsvriendelijke Hydraulische Schijfremmen van o.a. Tektro en Magura. De Active Plus en Performance Essential zijn voorzien met een vast Bosch Purion display met loophulp, de Performance Plus en Cargo zijn geavanceerde Bosch Kiox bedieningsdisplay, deze is afneembaar compleet met Bluetooth en Navi verbindings-functionaliteit. De exclusieve Anniversary is met de nieuwe Bosch Niox bedieningsdisplay uitgerust. De laatste genoemde drie modellen zijn afgemonteerd met Gates Beltdrive, onderhoudsarme snaar aandrijving. Alle Urban Arrow Family modellen zijn voorzien met Enviolo traploze naven, de exclusieve Anniversay gecombineerd met een vol automaat.

Urban Arrow Family en veiligheid
Met de Urban Arrow Family elektrische bakfiets kunt u uw kinderen veilig, snel en comfortabel door de stad of het dorp vervoeren. Deze vooruitstrevende elektrische bakfiets heeft een volledig gesloten kettingkast en een licht maar bijzonder sterk aluminium frame. Bovendien is de bakfiets gemakkelijk wendbaar, zodat u soepel door het verkeer kunt zigzaggen. Omdat bij dit model de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen, ligt het zwaartepunt lager en heeft het de best mogelijke grip op de weg. De robuuste en stootvaste EPP-bak van de Urban Arrow Family zorgt voor een extra goede bescherming van de kinderen. Natuurlijk is er ook gedacht aan de bestuurder en zijn of haar veiligheid. Bij de Urban Arrow Family elektrische bakfiets kan de bestuurder altijd met de voeten bij de grond, maar zit wel goed rechtop. Kortom, met deze elektrische bakfiets geniet u van optimaal comfort en heeft u altijd goed zicht op de weg.

Urban Arrow Family en comfort
De Urban Arrow Family elektrische bakfiets is bijzonder comfortabel in gebruik dankzij de elektrische trapondersteuning en de traploze NuVinci versnellingsnaaf waarmee u lekker vloeiend schakelt. Manoeuvreren met de Urban Arrow Family gaat heel gemakkelijk door het lichte frame en lage zwaartepunt, zelfs met een bak vol kinderen. Een stoepje op of af is geen probleem omdat de kinderen lekker zacht zitten in de oersterke EPP-bak. De extra dikke banden van de Urban Arrow Family zorgen bovendien voor een prima vering.

Accessoires voor Urban Arrow Family ‘meeleasen’

Er zijn voor de Urban Arrow Family vele mooie en praktische accessoires verkrijgbaar waarmee u uw elektrische bakfiets naar wens kunt aanpassen

Regenhuif: houd uw kinderen helemaal en uzelf grotendeels droog. Het oprolbare regenscherm heeft muggengaas tegen hinderlijke vliegjes in de ogen.

Boxcover: waterafstotend en oprolbaar, zodat uw kinderen er ook alleen met hun beentjes onder kunnen zitten.

Bagagenet: opbergvakje dat niet in de weg zit. Geschikt voor o.a. een flesje drinken, een kettingslot of kleine boodschappen.

Extra bankje: met gordel; is gemakkelijk in de bak te plaatsen.

Yepp adapter: om veilig en handig een Yepp Mini in de bak te plaatsen.

Maxi Cosi adapter: om in een handomdraai veilig een Maxi Cosi in de bak te plaatsen.

Yepp adapter: om veilig en handig een Yepp Mini in de bak te plaatsen.sterke waterbestendige bike cover.

Proefrit en scherp leasevoorstel
Wilt u een proefrit maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In onze showroom nemen de experts van Bike Totaal Smeeing alle tijd voor u en uiteraard stellen wij graag een scherp private leasevoorstel voor u op.

Leasespecialist voor Urban Arrow Family elektrische bakfietsen
Met Urban Arrow bent u verzekerd van een hoogwaardige, veilige en duurzame elektrische bakfiets waar u vele jaren plezier van heeft. Dit topmerk past dan ook prima in het totaalassortiment van e-bike specialist Bike Totaal Smeeing in Soest. Naast Urban Arrow levert Bike Totaal Smeeing in Soest ook de merken Giant en Sparta en de premiummerken Dutch ID, Lovens, van Raam, Kalkhoff, Batavus, Sparta en Giant. Ga voor een goed advies naar de showroom van Bike Totaal Smeeing aan de Koningsweg 16 in Soest. Onze specialisten nemen alle tijd voor een goed advies over deze elektrische bakfietsen en de aantrekkelijke leasemogelijkheden. En natuurlijk kunt u direct een proefrit maken.

Bike Totaal Smeeing in Soest: dé fietsspecialist voor A-merken, premiummerken en topservice
Bike Totaal Smeeing in Soest is dé fietsspecialist van Midden-Nederland. Natuurlijk kunt u bij ons online fietsen vergelijken en bestellen. Wilt u advies en uitgebreid ‘live’ vergelijken? Kom dan naar onze winkel met uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende A-merken maar ook van diverse premiummerken zoals Batavus, Cube, Kalkhoff, Sparta, en Dutch ID.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen en luxueuze Urban Arrow en Lovens e- bakfietsen en vele accessoires.

Advies op maat en proefrit
Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies/instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten. De (elektrische) fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd volledig afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen. U wilt een e-bike leasen voor een vast laag maandbedrag? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Graag tot ziens in onze winkel

Type
Family Performance Plus Smart Black
Maat
Uni
Kleur
Zwart
- Motorpositie :
Midden
- Motortechniek :
Bosch Performance Line, Smart, middenmotor, 75 Nm
- Vermogen (Nm) :
75 Nm
- Type sensor(en) :
Trapkracht,rotatie,snelheid
- Walk assist :
Ja
- Accupositie :
Op frame
- Standaard Accucapaciteit (Wh) :
545 Wh
. Aantal versnellingen :
Traploos
. Aandrijving
Belt (getande riem) GATES CDX
. Type versnellingen :
Enviolo Heavy Duty
- Type slot :
Art goedgekeurd Ringslot met insteek optie voor kabel of ketting
Inhoud / Maat :
L 260/B70/H 110 cm
- Verlichting voor :
Lezyne Power E115
- Verlichting achter :
Spanninga Plateo XE
- Netto gewicht (kg) :
48.0
- Gesloten Kettingkast :
Nee, kettingscherm
- Verende voorvork :
UA Vast, Aluminium, 110X15 Steekas
- Zadel :
Sella Royal Rio Plus met handvat
- Banden :
Schwalbe Super Moto X, 62-559 (A) / 62-406 (V)
- Type stuurpen :
Verstelbaar
- Handvatten :
Ergon GC10
- Verende zadelpen :
Optioneel v.a. € 89,50
- Wielmaat :
20" voor 26" achter
- Stuur :
Ergotec Moon cruiser
. Type remmen :
Hydraulische Schijfremmen (DB)
. Schakelsysteem :
Naaf
- Bagagedrager :
Optioneel € 119,00
- Type frame :
UA4,4 alumnium
2 Items
8785261637555

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking