SQLab 621 Ergolux Active - Fietszadel - Zwart
SQLab 621 Ergolux Active - Fietszadel - Zwart

SQLab 621 Ergolux Active - Fietszadel - Zwart

SQLAB
2432
Laatste items in voorraad
€ 109,95
Incl. BTW

De 621 ERGOLUX active 2.0 is een beproefd City- en Comfortzadel. Vergeleken met ergowave-modellen heeft de 621 ERGOLUX active 2.0 een zachtere demping. De dual-step-vorm zorgt voor een aanzienlijk groter steunvlak dan voorheen, waardoor de zitbotjes stevig aan het zadel blijven zitten en niet naar binnen zakken. Hierdoor heeft ERGOLUX niet de nadelen die vaak gepaard gaan met zachtere schuimen.

Het eerste niveau herbergt het achterste deel van de zitbeenderen en biedt perfecte ondersteuning voor een betere krachtoverbrenging op de pedalen. Op het tweede niveau bevinden zich de dragende heupbeenderen, waardoor een zo goed mogelijke drukverdeling wordt gegarandeerd. Doordat de zadelneus lager ligt, hebben zowel het perineum en het voorste deel van het schaambeen als de schaamboog meer vrije ruimte.

Dankzij het beproefde SQlab actieve systeem, waardoor het zadel de trapbewegingen van de fietser kan monitoren, wordt het comfort verhoogd, wordt er minder druk uitgeoefend op de tussenwervelschijven en is er weer minder druk op de zitbotjes. Flexie en actieve beweging kunnen worden aangepast aan uw lichaamsgewicht dankzij schokstaven in de actieve schokdempers.

Maat
621 Ergolux Active 2.0
Kleur
BLACK
2 Items
4062695001386

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking