Puky Wutch Bundle Bayern Munchen Rood
Puky Wutch Bundle Bayern Munchen Rood

Puky Wutch Bundle Bayern Munchen Rood

1900P
Op voorraad!
€ 84,95
Incl. BTW

De Puky WUTSCH is uitgerust met een schommelas op de voorwielen, waardoor een vlakke stuurhoek mogelijk is. Dit zorgt niet alleen voor een stabiele rit over kleine obstakels, maar bevordert ook de verdere ontwikkeling van balans en coördinatie. De PUKY WUTSCH kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is fluisterstil dankzij de FLOAT wielen. De knie-uitsparing in de ergonomische zitting zorgt ervoor dat ook oudere kinderen ervan kunnen genieten. De stoel heeft ook een praktische handgreep die ouders kunnen gebruiken om het voertuig te dragen. De nieuwe PUKY WUTSCH-bundels bieden verschillende extra functies dan de klassieke versie. Een kindvriendelijke bel, een stuurpad en een frametas in Racoon- of Bunny-design zijn al inbegrepen.

ERGONOMISCHE ZITTING MET HANDGREEP EN KNIERECESS
De ergonomische zitting van de WUTSCH zorgt voor een centraal zwaartepunt en ondersteunt de loopbewegingen van het kind. Het gestructureerde oppervlak zorgt voor een veilige grip. De geïntegreerde handgreep van de WUTSCH vergemakkelijkt de ene of de andere draagpassage die kan optreden bij gebruik buitenshuis. De knie-uitsparing zorgt voor een tweede functie tijdens het gebruik en is vooral populair bij oudere kinderen die hun onderbenen gebruiken om zich op de stoel te steunen in plaats van te gaan zitten.

STUURHOEKBEPERKING
De voertuigen van de serie "Mijn eerste PUKY" hebben een beperking van de stuurhoek, omdat ze een stabiele stand moeten hebben. Dit versterkt, vooral voor beginners, het vertrouwen tijdens de eerste rijpogingen. Omdat hier vanwege het ontwerp geen hogere snelheden kunnen worden bereikt, vormt een dergelijke beperking geen risico op letsel bij vallen.

FLOAT - STILLE WIELEN
De kunststof wielen met float-rubbercoating maken het voertuig extreem stil voor gebruik binnenshuis en bieden de beste grip

SLINGERAS
In tegenstelling tot de PUKYLINO heeft de WUTSCH een veel vlakkere stuurhoek, waardoor het voertuig veel stabieler is tegen kantelen in de rijrichting. Deze voertuiggeometrie, die zowel binnen- als buitengebruik mogelijk maakt, voorkomt ook de installatie van een starre voorwielas. De WUTSCH schommelas is echter niet alleen een technische noodzaak, het is ook de volgende logische stap om de ontwikkeling van het evenwicht van het kind verder uit te dagen en te bevorderen, omdat de laterale stabiliteit nu door het kind zelf wordt geregeld.

VEILIGHEIDSSET
Veiligheid en kindvriendelijke eigenschappen zijn de belangrijkste kenmerken van alle PUKY-voertuigen. PUKY was de eerste fabrikant die speciale veiligheidsstuurgrepen met grote impactoppervlakken gebruikte. Deze beschermen tegen verwondingen bij een val als het kind op het stuur valt. In dit geval bevat de PUKY WUTSCH-bundel al een geschikte stuurpad, die niet alleen erg decoratief is, maar ook beschermt.

FRAME TAS
De frametas met schattige beren-oren en schattig beren-gezicht zorgt voor maximaal plezier. De stuurkussens en het panda-decor zijn ook qua kleur op elkaar afgestemd en bieden ruimte voor kleinere onderdelen zoals speelgoed of een drinkfles.

Type
Wutch Bundle Bayern Munchen
Maat
Uni
Kleur
Bayern München
10 Items
Nieuw
4015731019005

15 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking