Lijst van producten op merk Van Raam

Van Raam is dé fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, scootmobielfietsen, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen.

Zelfstandig kunnen blijven fietsen met een aangepaste fiets? Wilt u wel graag zelfstandig fietsen, maar kunt u dit helaas niet meer op een tweewieler?
In dat geval kan Profile Smeeing "de fietsspecialist" in Soest u daarbij helpen!
Wij zijn dé Van Raam Premiumdealer voor midden Nederland. In eerste instantie analyseren wij wat wel en niet mogelijk is, om u vervolgens  te kunnen voorzien van het beste advies. 
Wij leveren de meeste Van Raam fietsen uit eigen voorraad. Dit geldt voor zowel de extra lage elektrische tweewielerfiets Balance als de uiterst comfortabele elektrische driewieler EasyRider.
Wanneer u niet zelfstandig meer kan fietsen, dan is de elektrische duofiets Fun2Go een mogelijke geschikte oplossing voor u. Maar ook de elektrische Scootmobielfiets van Van Raam is een uitermate geschikte fiets voor wanneer de kracht ontbreekt voor een langere fietsrit.
Onze werkwijze is als volgt:
Allereerst kijken wij met u mee naar wat er wel of niet kan, om u vervolgens de juiste fiets te adviseren. Uiteraard kunt u een proefrit maken met de uitgekozen fiets. Ook bieden wij de mogelijkheid om de fiets te huren, waardoor u in alle rust kan bekijken of de geadviseerde fiets iets voor u is. Na de huurperiode kunt u de fiets (min de huurprijs) voor een gunstige prijs aanschaffen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het huren van een van Raam fiets? Klik dan hier.

Toon minder
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking